23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Kombin Fikirleri

23 Nisan tüm çocukları baz alarak kutlanılan sonuç itibari ile de herkesin eğlenmesini sağlayan kutlu bir gündür. Herkesin farklı renklerle ve çeşit çeşit elbiselerle bir araya gelmesini sağlam bu bayram çocukların şansı olmuştur. Bayram havasında geçecek olan bu özel günde neşesine neşe katacak kıyafetler için 23 Nisan indirimleri çocuğunuzun birbirinden güzel kıyafetlerle buluşmasını sağlayacaktır. Böylece cıvıl cıvıl kıyafet seçenekleri içerisinde sadece tercihinize uygun olanı seçmenize yardımcı olacak ve işinizi kolaylaştıracaktır. Giyim alanında beğenmiş olduğu çizgi film karakteri resimleriyle bezenmiş kıyafetler ya da rengarenk kombinler ile çocuğunuzun gözüne hitap ederek sürpriz yapabilirsiniz. Çocuk kombinleri çocuğunuz için bir eğlence haline gelecektir. Yani 23 Nisan hem evinizde hem sokaklarda yaşanan eğlence serüveni olacaktır. 

23 Nisan’a Özel Tercih Edeceğiniz Kıyafetler

23 Nisan gençlerin bayramı olduğundan eğlenmeleri istekleri doğrultusunda orantılı olabilir diyebiliriz. 23 Nisan kombinleri tercihini yaparken çocuğunuzla fikir alışverişi yapmanız, onların istemiş olduğu ve beğendiği kombinlere yönelmeniz size kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca 23 Nisan’a özel indirimler size de avantaj sağlayacaktır. Kız çocuğunuz için uzun kemerli elbise ya da iki parça olacak şekilde etek ve gömlekle kombin oluşturabilirsiniz. Kıyafet kombini yapıldıktan sonra altına uygun renkte çorap yanı sıra ayakkabı olarak da babet ya da tokalı sade bir ayakkabı tercih edebilirsiniz. Çiçekli ya da renk karışımı olan ki bunun içerisinde yer alabilecek puantiyeli gibi çeşitler kombinlerde farklılık gösterecektir.

Seçilmiş olan kıyafetler içerisinde ayrıca erkek çocukları için de belirlenmiş şık kombinler bulunmaktadır. Günümüzde çocuk giyim ve aksesuar alanı fazlasıyla çeşitlilik kazanmıştır. Kot ya da kumaş pantolon tercihinize göre bermuda şort üzeri gömlek ile kombin etmeniz uygun ve şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır. Kıyafet çeşitliliği ne kadar fazla olursa olsun sizin cebinize uygun ödeme kolaylığı sağlanmış olması da o kadar çeşitlilik göstermektir. Çocuk giyimi indirim sağlanması size kolaylık sağlarken erkek ya da kız kız çocuğunuz için bir iken iki ya da daha fazla kıyafet sahibi olmasını sağlayacaktır. Böylece gençlerin 23 Nisan sevincini ikiye katlayacak sevincine ortak olacaksınız. 

Kutlu Bayram için Özel Kıyafet Kombinleri

1979’da UNICEF 23 Nisan’a ulusal nitelik kazandırmıştır ve Türkiye, birçok ülkeden binlerce çocuğa bugüne özel kucak açmıştır. Bugüne özel anlam ve değeri ile birlikte kıyafetler de önem kazanmış göz doldurur hale gelmiştir. Ailelerin alım gücü düşünülerek çocuk giyim fiyatları belirlenmektedir. İmalatı yapılan kıyafetler ulusal anlamda değer kazanmıştır. Gençler için ilan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gençlerin sevincinin ortak yaşanmış olduğu bir merkez halini almıştır. Türkiye’nin dört bir yanında kutlanan hatta ulusallık anlamı taşıyan bu özel güne uygun çocuk kombinleri kostüm ve kıyafet eşliğinde sizlere sunulmaktadır. 23 Nisan’a özel çocuğunuzun ölçümleri alınarak özel müsamere ve özel kostümler dikilmektedir. 

Çocuk kombinleri tasarlanması ile çocuğunuza satın alacağınız kıyafetler bugüne özel olacaktır tabii. 23 Nisan kombinleri dikilmesi için kumaşı tercih ederken nasıl bir yol izleyeceğinizi düşündünüz mü hiç? Yani çocuğunuzun cildine temas edecek olan kumaşın seçimi için nasıl bir tercihte bulunuyorsunuz? Bu yazı ile kumaş seçimi ve kıyafetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Kumaş tercihlerinizin yumuşak yapıda olması ve yanı sıra sentetik ipin az olması gerekir. Likralı, naylon karışımı, lastik içerisinde bulunan, kauçuk içerikli kumaşlar sık sık terleme problemi yaşanmasına sebep olabilir. Hava geçişini sağlayan ve cilde yapışmayan kumaşlar tercih etmeniz çocuğunuzu gün içerisinde rahatlatacaktır. Yumuşak ve esneme oranı yüksek olan ürüne sahip kumaşlar cilt dostu olacaktır. Bu tarz kıyafetler kan dolaşımının akışına engel olmayacak ve rahatlık sağlayacaktır. 

23 Nisan’a Özel Tasarlanan Kıyafetlerin Bakımı

Çocuğunuza özel bir gün için alacağınız kıyafetlerin o günün özelliğini yansıtacak türde olması ve kumaşının nitelikli olmasını hatta bunun önemli olduğuna yukarıda değindik. Diğer önemli konu ise tekrar aynı rahatlıkta kullanabilecek kaliteyi üzerinde taşıyacak olduğu kıyafetin nasıl bir bakımdan geçeceğidir. Yani kumaşın yıkanması önem arz eder. Çocuk giyim fiyatları da bu noktaya uygun olarak belirlenir. 23 Nisan’a özel indirimler sunar. Çocuğunuzun hassas cildi için kimyasal deterjanlara maruz kalmadan daha sağlıklı tercihleri nasıl yapabilirsiniz? Önemli noktalar neler? Bu gibi soruların cevabını kolaylıkla bulabilirsiniz. Gerekirse kıyafetleri ayrı yıkayabilirsiniz. Belli atıkların geçişini engellemek adına doğru bir karar olacaktır. Yıkama işlemi ideal sıcaklıkta olması ile durulama işleminin uzun sürmesi kıyafetin ömrünü uzatacaktır. 

Yıkama işleminin böyle sürmesi ile birlikte çocuğunuzun kıyafetiyle daha fazla zaman geçireceğini ayrıca bunun mutluluğunu katlayacağını unutmamak gerekir. Zararlı kimyasallar bulunmamasının yanı sıra belli başlı deterjan tercihi, dikkat etmeniz gereken diğer önemli bir noktadır. Kıyafetin üzerinde deterjan lekesi kalmaması için ikinci kez durulamaya alabilirsiniz. Böylece kumaşta kalmayan lekeler bir cilt reaksiyonuna sebep olmayacaktır. Ayrıca siz de böylece çocuğunuzun sağlığını güvenceye almış olacaksınız. Bunların yanı sıra faydalanacağınız 23 Nisan indirimleri ile bütçenizi zorlamadan alışveriş yapmak da gayet mümkündür. Ayrıca çocuk giyimi indirim kombinlerinden özenle seçim yaparak faydalanabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir